Ruta Gastronòmica

CIRERES AMB MOLT DE GUST

La fruita per excel·lència a Torrelles de Llobregat es transforma en exquisits plats o tasts durant el cap de setmana del 5 i 6 de juny. La cirera no només és l’ingredient que es transforma en productes elaborats com ara la confitura de cirera, el licor i el vi de cireres o deliciosos dolços, sinó que és també la base de plats cuinats amb imaginació. Amb aquesta filosofia i el respecte cap al producte local, els restaurants i bars locals consoliden aquesta edició la Ruta Gastronòmica de la Festa de la Cirera que celebra ja la seva 13a edició. Aquesta 41a de la Festa de la Cirera els establiments que hi participen amb plats, tasts i postres elaborats amb cireres de Torrelles són:

(+) Consulta aquí els plats de la 12a Ruta Gastronòmica (PDF)

 

Rest. Can Balasch de Baix / Can Balasch de Baix, s/n – Tel. 93 689 08 51

  • Tartar de bacallà esqueixat amb vinagreta de cirera
  • Amanida d’enciams amb burrata i cireres
  • Bacallà gratinat amb allioli de cireres
  • Magret d’ànec amb salsa de cireres

 

Restaurant Cal Joan / Ctra Torrelletes, 1 Bx – Tel. 93 689 11 41

Primer plat

  • Amanida amb formatge de cabra i vinagreta de cireres.
  • Escalivada amb formatge de cabra i vinagreta de cireres.

Segon Plat

  • Bacallà amb allioli de cirera gratinat.
  • Peus de porc a la brasa amb allioli de cireres.
  • Cuixa d’ànec rostit amb melmelada de cireres.

Postres

  • Mató amb melmelada de cireres.
  • Gelat de vainilla amb melmelada de cireres.
  • Cireres fresques.
  • Pastís de formatge amb melmelada de cireres.

 

L’arrostisseria / Plaça Sant Martí, 4 – Tel. 93 730 52 52

  • Tàrtar de salmó amb salsa Teriyaki de cirera i cireres envinagrades

 

Bar El Cap Quadrat / C. Major, 32 – T. 93 689 10 81

  • Còctel amb cirera

 

Restaurant La Lloca / Can Balasch, s/n (dins del recinte de Catalunya en Miniatura) – Tel. 670 440 829

  • Caneló de bolets amb cruixent de cireres
  • Llaminera de filet sobre confit de cireres i cremós de patata
  • Pastís de xocolata blanc, cireres i galeta de canyella

 

Bar Sant Martí / Plaça Sant Martí, 3 – Tel. 93 689 11 46

Primers Plats

  • Amanida de bacallà esqueixat, cirerols, olives negres i vinagreta de cirera
  • Gaspatxo de cirera
  • Canelons de bolets amb beixamel de parmesà

Segons Plats

  • Galtes de porc amb salsa de vi, xocolata i cirera
  • Cuixa de pollastre al forn amb prunes, pinyons i cireres
  • Calamarcets amb ceba confitada amb melmelada de cirera

Postres

  • Brownie de xocolata negra amb cirera
  • Iogurts amb melmelada de cirera
  • Cireres fresques de Torrelles

 

Bar Restaurant Al Punt / C. Rafael Casanova, 10 – Tel. 936 89 26 61

  • Amanida de salmó marinat, endívia murada, formatge blau i vinagreta de cirera.
  • Arròs cremós d’ànec amb crema de foie i chutney de cirera.
  • Fricandó guisat amb brou de carn i cireres.
  • Bacallà amb sopa de parmesà, i confitat de cireres i xalotes amb moscatell 
  • Chessecake amb coulis de cirera.
  • Torrada de Sta. Teresa amb sopa de xocolata blanca i compota de cirera.

 

Mr. Cock / C. Sant Pau, 1 – Tel. 936 89 06 70

  • Cuixes de pollastre farcides amb gambes i cireres

 

Can Cireuet / C. Torrent de Cal Xicarró, 18 (CEM Can Roig) – Tel. 678 94 71 31

  • Carpaccio de salmó marinat amb vinagreta de mango i cirera
  • Formatge de cabra cremós amb melmelada de cirera
  • Hotdog de costella macerada amb mel i soja amb cireres envinagrades
  • Salmorejo de cirera amb anxova i cruixent de parmesà