Ruta Gastronòmica

CIRERES AMB MOLT DE GUST

La fruita per excel·lència a Torrelles de Llobregat es transforma en exquisits plats o tasts durant el cap de setmana del 7 i 8 de juny. La cirera no només és l’ingredient que es transforma en productes elaborats com ara la confitura de cirera, el licor i el vi de cireres o deliciosos dolços, sinó que és també la base de plats cuinats amb imaginació. Amb aquesta filosofia i el respecte cap al producte local, els restaurants i bars locals consoliden aquesta edició la Ruta Gastronòmica de la Festa de la Cirera que celebra ja la seva 17a edició. Aquesta 45a de la Festa de la Cirera els establiments que hi participen amb plats, tasts i postres elaborats amb cireres de Torrelles són:

(+) Consulta aquí els plats de la 17a Ruta Gastronòmica (PDF)

 

Rest. Can Balasch de Baix / Can Balasch de Baix, s/n – Tel. 93 689 08 51

  • Gaspatxo de cireres amb cremós de iogurt i anxova
  • Tàrtar de bacallà esqueixat amb vinagreta de cirera
  • Amanida d’enciams amb mozzarella al pesto i cireres
  • Bacallà gratinat amb allioli de cireres
  • Magret d’ànec amb salsa de cireres
  • Galta de vedella guisada amb cireres

Restaurant Cal Joan / Ctra. Torrelletes, 1 Bx – Tel. 93 689 11 41

Primers

  • Amanida amb formatge de cabra i vinagreta de cireres.
  • Escalivada amb formatge de cabra i vinagreta de cireres.

Segons

  • Bacallà amb allioli de cirera gratinat.
  • Peus de porc a la brasa amb allioli de cireres.
  • Cuixa d’ànec rostit amb melmelada de cireres.

Postres

  • Mató amb melmelada de cireres.
  • Iogurt natural amb melmelada de cireres
  • Cireres fresques.
  • Pastís de formatge amb melmelada de cireres.

Restaurant La Lloca / Can Balasch, s/n (dins del recinte de Catalunya en Miniatura) – Tel. 670 440 829

Primers

  • Caneló de bolets, beixamel trufada i cruixent de cireres
  • Crema de tomàquet mallorquí, cireres i gelat de formatge de cabra

Segons

  • Llaminera de filet sobre confit de cireres i cremós de patata
  • Suprema de llobarro amb marinera i toc de cirera

Postres

  • Pastís de xocolata blanc, cireres i galeta de canyella
  • Cireres de Torrelles

Bar Sant Martí / Plaça Sant Martí, 3 – Tel. 93 689 11 46

Primers plats:

  • Coca d’escalivada amb seitó en vinagre, cirera confitada i escarola
  • Gaspatxo de cirera amb torradeta
  • Canelons

Segons plats:

  • Galta de porc guisada amb trompeta de la mort amb patata al forn
  • Entrecot de vedella
  • Bacallà gratinat amb samfaina

Postres: 

  • Pastís de formatge amb cirera
  • Macedònia de fruites amb sorbet de llimona

Bar L’Òstia / C. Rafael Casanova, 10 – Tel. 930 32 09 50

  • Cuixetes de pollastre amb salsa de cirera
  • Pastís de xocolata, nata i cireres

Mr. Cock / C. Sant Pau, 1 – Tel. 665 67 74 75 / 936 89 06 70

  • Fricandó amb cireres

Can Cireuet / C. Torrent de Cal Xicarró, 18 (CEM Can Roig) – Tel. 678 94 71 31

  • Pasta de full de tàrtar de salmó amb mango, alvocat i vinagreta de cirera
  • Hotdog de costella marinada amb coleslaw de cirera
  • Tàrtar de tomàquet amb burrata i vinagreta de cirera
  • Salmorejo de cirera amb falsa cirera farcida de formatge cremós i anxova

Nagreen / C. Major, 15 – Tel. 93 038 64 56

Primers i segons

  • Amanida de cuscús amb reducció de cirera amb menta
  • Smash burger de vaca, pollastre o vegana amb salsa big nagreen de cireres

Postres

  • Clafotís de Cirera

Còctel

  • Mojito de cireres

El Cap Quadrat / C. Major, 32 – Tel. 936 89 10 81

  • Marianito de Cirera (beguda típica de Bilbao amb base de vermut i amb un toc de cirera)
  • Pintxo de cirera i panxeta rostida

Primers

  • Formatge “Halloumi” a la planxa amb melmelada de cirera
  • Ensaladilla amb piparres i anxoves

Segons

  • Broqueta de presa ibèrica amb cirera glacejada
  • Croquetes de calamarsons amb allioli de cirera
  • Hamburguesa amb formatge de cabra i ceba confitada