Espais de la festa

MERCAT DE LA CIRERA

Les parades de cireres estan ubicades a la plaça Sant Martí. Al Mercat de la Cirera, s’hi poden comprar i provar les diverses i atractives varietats de cireres torrellenques, produïdes per una dotzena de pagesos locals. A més, el mercat s’avança a la festa amb la presència de parades a la plaça Sant Martí els dos caps de setmana previs i posteriors a la Festa de la Cirera (de 10h a 14h).

EXPOSICIÓ DE LA CIRERA

A l’Ateneu Torrellenc trobareu l’exposició del 1r Concurs d’Arts Plàstiques i Visuals de la Festa de la Cirera, que obre la tradicional exposició de cireres a altres tècniques artístiques com ara la pintura, l’escultura o la fotografia, i també la mostra de cireres que opten a premi per la seva qualitat (Millor cirera de Torrelles). A més, es pot visitar l’exposició dels tallers de l’associació de dones Pla de les Bruixes i l’exposició de cartells presentats al concurs de cartells de la Festa de la Cirera d’enguany.

Horari:
Dissabte: 10h – 15h / 16h – 20.30h
Diumenge: 10h – 15h / 16.00h – 18.30h

FIRA D’ARTESANIA I PRODUCTES LOCALS

Els firaires i els seus productes gastronòmics i artesanals, procedents de Torrelles de Llobregat i d’arreu de Catalunya, estaran situats al carrer Major. La Festa de la Cirera aposta cada cop més per oferir productes locals i de proximitat per donar-nos a conèixer el que tenim més a prop.

ZONA DE BARRAQUES

Com ja és tradició l’associació Èxit [sortida d’emergència], juntament amb entitats i associacions locals, tornen a organitzar activitats a la Zona de Barraques. Acollirà un escenari on permanentment s’oferiran activitats, espectacles i concursos per a tot el públic i pensats per complementar la Festa de la Cirera amb l’ambient de Festa Major. A Les Barraques també tindreu parades d’entitats per picar i beure.