Espais de la festa

MERCAT DE LA CIRERA

Les parades de cireres estan ubicades a la plaça Sant Martí. Al Mercat de la Cirera, s’hi poden comprar i provar les diverses i atractives varietats de cireres torrellenques, produïdes per una dotzena de pagesos locals. A més, el mercat s’avança a la festa amb la presència de parades a la plaça Sant Martí els dos caps de setmana previs i posteriors a la Festa de la Cirera (de 10h a 14h).

EXPOSICIÓ DE LA CIRERA

A l’Ateneu Torrellenc trobareu les tradicionals paneres elaborades amb cireres de la temporada i que van a concurs (Millor Presentació –Cirera Argent), i també la mostra de cireres que opten a premi per la seva qualitat (Millor Qualitat – Cirera Or). A més, es pot visitar l’exposició central de la 38a Festa de la Cirera, sota el lema Mercats, un nexe de cultures.

FIRA D’ARTESANIA I PRODUCTES LOCALS

Els firaires i els seus productes gastronòmics i artesanals, procedents de Torrelles de Llobregat i d’arreu de Catalunya, estaran situats al carrer Major. La Festa de la Cirera aposta cada cop més per oferir productes locals i de proximitat per donar-nos a conèixer el que tenim més a prop.

(+) SOL·LICITUD D’ARTESANS PER LA FESTA DE LA CIRERA – FINS A L’1 DE MAIG

MOSTRA D’ENTITATS I COMERÇOS

Comerços i entitats locals donen a conèixer cada any els seus productes, activitats i projectes amb motiu de la Festa de la Cirera. Enguany trobareu les ja típiques paradetes de canyís i estands distribuïts pel carrer Major i a Cal Joc.