Espais de la festa

IMPORTANT: Per a poder complir amb les mesures de seguretat sanitàries a causa de la COVID-19 el Mercat de la Cirera i la Fira d’Artesans s’ha hagut de reduir i tancar l’espai. D’aquesta manera es podrà controlar l’aforament en tot moment i realitzar un recorregut marcat amb una única direcció. L’entrada de la fira serà pel c. Torrent Roquetes i la sortida pel c. Major (des de Cal Joc). Les persones amb mobilitat reduïda podran sortir pel c. Sant Pau. Gaudeix de les cireres de Torrelles i de les tradicionals parades amb tota la seguretat!

Horari de l’espai firal perimetrat (Mercat Cirera i Fira d’Artesans):

Dissabte: de 10 a 20h

Diumenge: de 10 a 14h

MERCAT DE LA CIRERA

Les parades de cireres estan ubicades al parc de Can Sostres. Al Mercat de la Cirera, s’hi poden comprar i provar les diverses i atractives varietats de cireres torrellenques, produïdes per una dotzena de pagesos locals. A més, el mercat s’avança a la festa amb la presència de parades a la plaça Sant Martí els dos caps de setmana previs i posteriors a la Festa de la Cirera (de 10h a 14h).

EXPOSICIÓ DE LA CIRERA

A l’edifici de Can Sostres trobareu les tradicionals paneres elaborades amb cireres de la temporada i que van a concurs (Millor Presentació –Cirera Argent), i també la mostra de cireres que opten a premi per la seva qualitat (Millor Qualitat – Cirera Or). A més, es pot visitar l’exposició del concurs de cartells de la Festa de la Cirera.

FIRA D’ARTESANIA I PRODUCTES LOCALS

Els firaires i els seus productes gastronòmics i artesanals, procedents de Torrelles de Llobregat i d’arreu de Catalunya, estaran situats al c. Jacint Verdaguer, c. Sant Pau i a l’aparcament de Cal Joc. La Festa de la Cirera aposta cada cop més per oferir productes locals i de proximitat per donar-nos a conèixer el que tenim més a prop.

(+) SOL·LICITUD D’ARTESANS PER LA FESTA DE LA CIRERA – FINS A L’1 DE MAIG

ZONA D’ACTIVITATS

Aquest any no es podrà organitzar la tradicional Zona de Barraques a causa de les mesures sanitàries contra la COVID-19 tanmateix podràs trobar diferents propostes culturals i recreatives, per a totes les edats, a una part de l’aparcament de Catalunya en Miniatura. L’espai acollirà un escenari on permanentment s’oferiran activitats i espectacles, i comptarà amb servei de bar. Consulta la programació i reserva la teva plaça perquè hi haurà un aforament limitat. No et quedis sense!